Aktiviteter

Sæson 2020 - Coronastyle

Lørdag d. 9. maj åbner vi Revlekiosken op for denne sæson. Vi holder åbent i kiosken hver lørdag og søndag fra 11-17 under særlige forbehold. 


Du kan stadig købe is, vand, kaffe og sodavand i kiosken, ligesom du stadig kan leje surfboards og kajakker - dog skal de bookes minimum 24 timer inden i vores nye webshop (her på siden). Vores opholdsrum er lukket grundet corona-regler og vores aktiviteter er en smule ændret - se mere i kalenderen og følg med på facebook og instagram.  

Åbningstider i kiosken

Vores kiosk har åbent hver weekend lørdage og søndage kl.11-17 hele sommeren (fra 2. maj - 31. august).

Toiletterne på revlen er åben samme tid.

Ved særlige arrangementer kan vi have ændrede åbningstider. Se kalenderen for mere info.  

Strandkiosk til varme og våde dage


Kiosken består af vores kioskudsalg, toiletbygning samt et opholdsrum. Alle tre dele er åbent i kioskens åbningstider. Opholdsrummet må bruges af alle brugere til at nyde købte og medbragte mad- og drikkevarer. OPHOLDSRUMMET ER LUKKET GRUNDET CORONA. 


Kiosken bliver betjent af søde frivillige borgere, så husk at vær sød ved dem når du handler hos os. 


Man kan betale med kontanter, kort og mobilepay i kiosken. 

Kajak eller SUP surfing på Køge Bugt?


Du kan leje SUP-Surfboards og kajakker fra Revlekiosken. Tag på en fed tur i Køge Bugt med venner og familie. Det er billigt for alle, men endnu billigere hvis du er medlem. Book direkte fra vores webshop lige nu. 

Pga. Coronakrisen har vi ændret måden vi udlejer og håndtere vores surfboards og kajakker. Derfor skal man booke surf og kajak minimum 24 timer inden lejens start. 


Læs mere her om leje og priser