Bliv venskabsinstitution

Venskabsinstitutioner


Vi samarbejder med alle offentlige institutioner, som understøtter foreningens formål. At blive venskabsinstitution med Kulturfuglen betyder, at institutionen bruger nogle kræfter på, at hjælpe med at lave aktiviteter eller anden støtte, som hjælper Kulturfuglen med vores formål. Vi arrangerer også årligt et fællesmøde hvor venskabsforeninger og institutioner mødes og drøfter hvordan vi får skabt mere fællesskab og flere aktiviteter i Køge Nord, til gavn og glæde for alle.  

Se eksempler nedefor fra andre venskabsinstitutioner vi har. 

Kontakt os på sammenom@kulturfuglen.dk hvis I vil være venskabsinstitution med Kulturfuglen

2021 Venskabsinstitutioner


Her kan du se hvilke offentlige institutioner vi samarbejde med i 2021


Foruden nedenstående institutioner vil vi gerne sige tusind tak til Køge Kommune for alt hjælp og støtte til foreningen og lokalområdet.

Lyngens Børnehave


Lyngens børnehave samarbejder med Kulturfuglen, bl.a. med at skabe opmærksomhed for vores arrangementer til børnefamilier og ved at hjælpe med aktiviteter til de yngste målgrupper i løbet af sommeren. 


Lyngens Børnehave hjemmeside

Købe Biblioteker


Sammen med Køge Biblioteker skaber vi vandreture, fortællinger og et lokalt Strandbibliotek.Vi arbejder også på at skabe en "Bib2Go" væg ved Revlekiosken. 


Køge Bibliotekers hjemmeside

Svenstrup Naturskole


Svenstrup Naturskole laver egne ture for skoler og institutioner i vores område, men hjælper også Kulturfuglen med at arrangere ture i og om vores fantastiske natur, især fuglelivet, krible-krable livet ved lagunerne og de spiselige urter i området. 


Svenstrup Naturskoles hjemmeside

Ølsemagle Børnegaard


Midt I Køge Nord ligger Ølsemagle Børnegaard. Institutionen har meget fokus på at være udendørs og bruge naturen. 


Se Ølsemagle Børnegaards hjemmeside