Bliv frivillig i Kulturfuglen I Køge Nord

Bliv frivillig i Kulturfuglen


Kulturfuglen er en frivillig-drevet forening og derfor har vi brug for frivillige til alle vores opgaver. Man behøver ikke være medlem af Kulturfuglen for at være frivillig - man skal blot have lyst til at hjælpe, også selvom det kun er et par timer om året man kan. 

frivillig køge nord

Hvad vil du hjælpe med?

Har du selv en ide om hvad du kan bidrage med så sig endelig til.
Frivillige hjælper os i dag med følgende aktiviteter: frivillig i kiosken, frivillige instruktører til arrangementer, oprydning på revlen, uddeling af flyers og plakater, søge støttekroner, styre vores sociale medier, lave vores grafiske arbejde og hjemmeside, koordinere frivillige i kiosken, og meget mere.

Hvad vil du hjælpe med?


Frivillig gruppe på facebook

Vi styrer stort set alt vores koordinering af frivillige fra en facebook-gruppe, som du kan tilmelde dig hvis du vil være frivillig.
Man kan også være frivillig selvom man ikke bruger facebook - bare send os en mail på sammenom@kulturfuglen.dk og fortæl os hvad du vil hjælpe med. 


Frivilligfester 

Når sæsonen starter op mødes alle frivillige (også helt nye) og får en intro til året, til det at være frivillig og til hinanden. Vi kalder det "ryste sammen dag". Det er frivilligt for frivillige at deltage i denne dag. 

Når sommer-sæsonen slutter holder vi en fest med middag og hygge for alle årets frivillige. Se mere info i vores kalender.